Välkommen

Välkommen till Marcus nya blogg. Min förra webbsida var lite för svår att göra förändringar på eftersom jag inte hade kopplat den till ett CMS-system. Den tid som som krävdes för att redigera sidor och hålla den uppdaterad finns inte längre. Nya behov kräver nya förutsättningar och därmed valde jag att installera WordPress på min server och använder nu den som CMS. Av vad jag kan se så är systemet grymt lättjobbat och uppfyller säkerligen de behov som jag har och kommer att ha med den här sajten.

Vad ska jag då ha på den här sajten? Jag hade tänkt att det blir lite av varje beroende på vad jag känner för att skriva om för tillfället. Jag har även en hel del prylar på min dator som behöver läggas ut på nätet så att andra kan ha nytta av dem. Eventuellt blir vissa postningar på engelska för innehåll relaterat till en större publik. Men nog om detta, nu ska jag bekanta mig lite mer med WordPress och återkommer här vid ett senare tillfälle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.