Tillbaka från fjällvärlden

Efter några sköna dagar i fjällen så är jag tillbaka i Sundsvall brunbränd och utvilad. Det blev 2 dagars slalomåkning samt 1 dags telemarkåkning för min del. Vi åkte heldagar i Ramundberget, Funädasdalsbacken samt Tänndalen och fick uppleva alla möjliga slags väderförhållanden. Det var blåsigt, snöigt och soligt om vartannat men mestadels kanonfint skidväder. Jag som länge gått och suktat efter en telemarkutrustning men som alltid blivit avskräckt av priset slog nu till. Jag köpte telemarkskidor + pjäxor i utförsäljningen på Ramundbergets skiduthyrning och kom undan väldigt billigt. Det är två år gamla skidor men nog fick jag fart på dom alltid. Det blev många mysiga svängar förutom den där nose-plant:en som jag råkade få strax ovanför den fullsatta fjällgrillen. Haha

Utsikt över Funäsdalen Ramundberget - Slalombacken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.