Timrå IK skärmsläckare

Nu har Timrå IK skärmsläckaren som jag arbetat med en längre tid blivit färdig för release. Det är en skärmsläckare som läser Timrå IK’s nyhetsfeed (RSS) och presenterar rubrikerna på en snygg bakgrund. Jag har stått för ideerna och kodningen medans tennisproffset Andreas Backlund gjort grafiken.

Timrå IK skärmsläckare

Vi kommer att släppa skärmsläckaren för allmänheten idag eller imorgon via Timrå IK’s hemsida. Anledningen till att utvecklingen drog ut på tiden är att jag gjorde den mer avancerad än det först var tänkt. Men nu känner jag att den är redo för att släppas och jag hoppas att den är så buggfri som den kan bli.

Timrå IK skärmsläckaren kan, exklusivt för läsare av denna blogg, laddas hem redan nu på denna adress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.