Marcus Nyberg tar över

Jag testade idag wayback machine som sparar webbsidor från 1996 och framåt. Satt då och kollade på några av mina gamla webbsidor och hittade en del godingar. Som denna sökning på Timrå IKs gamla webbsida. Den första sparade versionen av denna webbsidan är från den 3 december 1998. Lustigt nog så var mitt namn då på förstasidan eftersom jag då tog över ansvaret för webbsidan efter Mattias Sterner. Jag var då 20 år och rätt så grön rent allmänt och visste väl inte riktigt om jag skulle klara uppgiften. Det var inte lätt och det tog mycket tid men på något sätt så fick jag det att fungera. Nedan finns en screenshot som verkligen inte gör sidan rättvist framställd. Bland annat så saknas den snygga bakgrunden m.m ;)

Marcus Nyberrg tar över Timrå IK

2 reaktioner till “Marcus Nyberg tar över”

  1. Oj, ja nu ser jag att det är felstavat. Det är inget som jag fixar med men jag vidarebefodrar det till Andreas som sköter grafiken så fixar han det. :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.