Radera tom sida i Word

Dagens andra Word tips är en förklaring om hur man kan ta bort en tom/blank sida i Word som vägrar att försvinna och som inte går att få bort på något av de vanliga sätten. Det fanns heller inga gömda formatteringar på sidan. I mitt fall fanns den tomma sidan sist i mitt dokument. Varför den hamnat där och varför den var helt omöjlig att ta bort är för mig oförklarligt. På något sätt hängde det ihop att min sista sida enbart bestod av en lista med slutkommentarer. Jag lyckades till slut radera sidan genom att göra följande:

1. Välj att förhandsgrandska dokumentet.
2. Bläddra fram den tomma sidan så att den syns i förhandsgranska fönstret.
3. Välj i menyn: Redigera -> Radera -> Format
4. Om inte det funkar så välj Redigera -> Radera -> Innehåll
5. Vid det här läget borde den tomma sidan vara borta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.