Semester

Semester, högtryck, vattenskidor, fest, båtåkning, bada, sola, vindsurfing, HS3


Johan Jonsson har lagt upp en film på mig då jag åker vattenskidor mellan Yxskär och Kalven.

En kommentar till “Semester”

  1. Hej Marcus,

    Jag har ju dig på Facebook som kontakt. Hittade hit då jag satt o googlade på Sharepoint eftersom vi skall implementera ett intranät på mitt jobb och jag skall vara delaktig i det projektet. Får man fråga hur du upplevt detta år, sedan du lärde dig Sharepoint? Det finns ju 2 versioner av denna, varav MOSS ju är den mer avancerade, vilken har du använt dig av?

    Svara gärna på mailen min :) Om du har tid…

    Ha de gott!

    Mvh Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.