Elitserien på Facebook

Igår kväll så roade jag mig med att tillverka min första Facebook-applikation. Efter att ha följt instruktionerna på http://developers.facebook.com/ så tog det inte lång tid innan jag hade en applikation up and running.

För att göra något vettigt så gjorde jag en applikation som hämtar upp den senaste elitserietabellen på HockeySnack. Denna kan sedan användarna lägga till på sin egen profil.

För att installera Elitserien på din profil så går du till adressen http://apps.facebook.com/elitserien/ och följer instruktionerna. Om du gillar applikationen så får du gärna sprida den till dina hockeypolare.

Exempel på bilden nedan:

Facebook app

Eftersom det inte är särskilt svårt att göra en Facebook applikation så var det här troligen inte den sista som jag tillverkar. Om man lyckas göra en bra svensk applikation så tror jag att man kan få en väldigt stor spridning med tanke på användarantalet på FB.

Elitserien på Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.