Logica i Sundsvall

Som alla kan se så och kanske vet så jobbar jag på IT-konsultföretaget Logica i Sundsvall som systemutvecklare. Det har även Google uppmärksammat för om du söker information om Logica i Sundsvall så kommer du (ofta) till min webbsida. Det är väl egentligen inte så anmärkningsvärt eftersom vårt kontor inte har en egen webbplats utan huserar på företagets webbplats logica.se. Att hamna först i resultaten för dessa keywords var verkligen inget som jag hade tänkt på.

Mina placeringar på google är följande:

Första plats för Logica Sundsvall på google.se
Tredje plats för Logica Sundsvall på google.com

Då jag sökte på ”Logica Sundsvall” så fick jag även upp en sida där någon av mina arbetskamrater (?) recenserat vår arbetsplats på den amerikanska jobbsajten glassdoor.com. Någon som kallar sig Senior Technical Architect har skrivit följande recension.

Om man fortsätter och klickar sig runt på glassdoor.com så kan man snappa upp ganska mycket information om hur det är att jobba (och vad man tjänar) på olika IT-företag runt om i världen.

Att man tjänar 98 000 dollar som systemutvecklare på Google känns uppmuntrande. Vilka fantasilöner alltså!

Att det är mycket politik om man jobbar hos Cisco. Jahaja, kan tänkas…

Att man är en slav i ett företag utan kommunikation om man jobbar på Steria. Hmm, jaså…

Att det är mycket övertid som ung medarbetare på Accenture. Det har jag faktiskt hört tidigare. Stämmer det eller är det en IT-myt?

Att det är bra medarbetare på Sogeti men att det är dålig ledning. Jadu, jag har ingen aning om det stämmer…

Det mesta som står på den här sajten och liknande sajter får man ta med en nypa salt, men det kan nog vara en hel del som stämmer också. I den nya världen så får företagen räkna med att bli recenserade och att potentiella nya medarbetare läser och tar till sig information på de här sajterna.

PS (2011-01-01). Jag jobbar inte längre på Logica i Sundsvall utan på Capgemini, men det är kul att mitt gamla inlägg fortfarande ligger högt i sökresultaten på sökningen ”logica sundsvall”. :)

2 reaktioner till “Logica i Sundsvall”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.