Funäsdalen i påsk

Efter mycket jobb den senaste tiden så bär det av till Funäsdalen i påsk för nöje och rekreation. Som vanligt så bor vi i familjens stuga i funäsdalen. Personligen så ser jag fram emot den friska fjällluften samt att få glida runt på mina telemark-skidor. Det blir även en del längdåkning på fjället skulle jag tro.

På kvällarna så skulle jag bli förvånad om jag inte spelar lite Panzer General II (1997). Det är ett av de bästa turn-based strategispel som någonsin gjorts. Ett annat bra spel på samma tema är Strategic Command I och II.

Trevlig påsk!

En kommentar till “Funäsdalen i påsk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.