Synkronisera bokmärken mellan flera datorer

Jag har äntligen hittat det perfekta plugin’et till Firefox så att jag kan synkronisera bokmärken mellan flera datorer via egen server. Jag har ju några datorer och det är otroligt frustrerande att inte ha med sig sina bokmärken på alla datorer. Jag har tidigare tittat på Xmarks men då sparar man bokmärkena på Xmarks servrar vilket jag inte tycker är så kul.

Firefox tillägget heter Xmarks BYOS edition och är en egen version av Xmarks plugin där man lagrar datat på sin egen server. Efter att ha testat så verkar den fungera så att den kopplar upp sig med ftp mot min server vid synkronisering och sparar allt till en enda fil (den adress jag anger ex: ftp://kallekula.com/bookmarks). Efter ett första test så verkar det fungera riktigt bra.

Beskrivning

Bookmark Sync ”Bring Your Own Server” Edition (BYOS). For expert users who wish to sync their bookmarks and passwords using their own FTP or WebDAV server.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.