Ny webbsida – nolbybacken.nu

Ibland får man väldigt roliga uppdrag på jobbet. Denna gång så var det Nolbybacken, en skidanläggning i Sundsvall, som behövde uppdatera sin hemsida nolbybacken.nu. Den befintliga hemsidan var en fossil som uppdaterades med klassiska lokala ändringar med efterföljande ftp-överföring.

Då jag i princip är uppvuxen i Sundsvalls slalombacke så kändes det väldigt roligt att få göra en lokalkonkurrents hemsida. Nolby Alpina räknade vi ju dock aldrig som någon konkurrent utan mer som en brödraförening. Nåväl, hemsidan då? Eftersom jag fick bestämma så blev det givetvis en WordPress-sajt av det hela. Se resultatet nedan eller på nolbybacken.nu.

Specifikationer
CMS: WordPress (senaste)
Tema: Nolbybacken (subtema avDelicate)
Tillägg/plugins: Akismet, All in One SEO Pack, Dynamic Headers by Nicasio Design, Simple Facebook Connect, King of the slope

Plugin: King of the slope
Det roligaste på hela uppdraget var att göra ett WordPress-plugin/widget för King of the slope. Med det aktiverat så får man upp resultatlistan för backen enligt bild nedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.